Gewonde bij schietpartij in Klimmen (update)

Klimmen – Dinsdagavond heeft er een schietpartij plaatsgevonden op de Retersbekerweg. Hierbij is een persoon gewond geraakt meldt de politie.

Het incident vond plaats rond 19:00. Mogelijk is er nog een tweede persoon gewond in het ziekenhuis. De straat is afgezet en er wordt onderzoek gedaan.

Update Politie Persbericht:

Klimmen – Dinsdagavond rond 19.00 uur vond er op de Retersbekerweg in Klimmen een schietincident plaats. Daarbij raakten twee personen gewond. De politie is direct gestart met een onderzoek en heeft vlak na het incident drie personen aangehouden. Een vierde persoon is nog voortvluchtig.
De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd. Vermoedelijk is een ruzie tussen twee families de aanleiding geweest voor het incident. De twee gewonde mannen zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Beide mannen zijn aangehouden als verdachte in de zaak. De derde aangehouden verdachte bevond zich op de plek van het schietincident. Het onderzoek naar de aanleiding en de exacte gebeurtenissen gaat door.