Twee gewapende overvallen vlak na elkaar; mogelijk zelfde verdachte

Heerlen – Woensdagochtend zijn twee supermarkten overvallen. In Beide gevallen had de verdachte een mes.

De eerste overval vond plaats even na 8:00 bij een supermarkt aan de Apollolaan bij winkelcentrum ’t Loon. De verdachte wilde geld uit de kassa halen en ervandoor gaan, maar dit liep mis. Hij sloeg vervolgens te voet op de vlucht.

Ongeveer zo een tien minuten later kwam er nog een melding binnen van een winkeloverval. Een medewerker van een supermarkt aan de Spoorsingel was bedreigd met een mes. Het is niet duidelijk of de verdachte hier iets heeft buit kunnen maken. De dader is ervandoor gegaan.

De politie laat weten dat ze een vergelijkbaar signalement hebben van beide overvallen. Er wordt dan ook rekening gehouden dat het om dezelfde verdachte gaat. De politie doet onderzoek.