Twee dodelijke slachtoffers op Brunssummerheide

Heerlen – Een man en een vrouw zijn dinsdag om het leven gekomen op de Brunssummerheide. Ze zijn beide door geweld om het leven gekomen. De politie heeft het gebied waar de twee slachtoffers zijn gevonden ruim afgezet en is gestart met een onderzoek.

Net voor 12 uur kreeg de politie de melding van een wandelaar. Deze wandelaar trof de vrouw aan. Een half uur later kwam de melding binnen dat er op korte afstand van de vrouw ook een man was aangetroffen. Op dit moment onderzoekt de politie de identiteit van de man en de vrouw.

Onduidelijk wat er is gebeurd
Het is nog niet duidelijk of de man en de vrouw elkaar kennen. Ook is nog onduidelijk wat er op de Brunssummerheide is gebeurd. De politie onderzoekt of er nog andere personen bij deze zaak betrokken zijn.

Hond
Beide slachtoffers waren in het gezelschap van een hond. Beide honden zijn ongedeerd. Een politiehelikopter is ingezet voor het maken van luchtfoto’s.