Twee mannen voor brandstichting aangehouden

21/09

Foto: Politie

Woensdag 14 september 2016 heeft de politie twee mannen aangehouden in verband met brandstichtingen. In Parkstad hebben de mensen last van (vooral) autobranden. Daar zijn er dit jaar al 68 van in brand gestoken in onze regio. Hierbij worden de nodige risico’s genomen: Er is kans op overslaan op andere auto’s of op panden. Daarnaast is het emotioneel en financieel niet niks als dit je overkomt, het zal je maar gebeuren! Daarom wil de politie graag weten wie verantwoordelijk zijn voor deze branden. Naast de twee mannen die gisteren zijn aangehouden zullen we binnenkort nog een aantal mensen aanhouden.

Politie wil graag meer informatie over de brandstichtingen. Heeft u informatie dan kun je dat doorgeven via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000 of anders de politie via 0900-8844 onder vermelding van registratienummer 2016095250.